Kezdőlap Programok Rendszer és segéd programok Microsoft Windows 7 letöltés

Microsoft Windows 7 letöltés

0
1
22,225


A Windows 7 számos új funkcióval lett gazdagabb mint elődjei, úgy mint az érintés-, a beszéd- és a kézírás-felismerés, a virtuális merevlemezek kezelése és a több processzormagos számítógépek teljesítményének optimalizálása. Javítottak a bootolás folyamatán és a kernel szerkezetén is. Továbbá kompatibilissá vált a DivX filmekkel a WMP 12 és tökéletesen alkalmas az érintőképernyő használatára.

 

A Windows 7 támogatja a több különböző típusú videokártyát használó rendszereket, a Windows Media Center új verzióját, a Windows Minialkalmazások beépültek a Windows Intézőbe, továbbfejlesztették a médiafunkciókat is, az XPS Essentials Pack integrálva lett és újratervezték a Számológépet többsoros kijelzővel, programozó és statisztikai funkciókkal és mértékegység-átváltással.

Sok új menüpontot hoztak létre a Vezérlőpultban, például a ClearType Szövegjavítás, Színkezelés, Asztali minialkalmazások, Biztonsági mentés és visszaállítás, Hibaelhárítás, Munkacsoportok Központ, Tartózkodásihely- és egyéb érzékelők, Biometrikus eszközök, Rendszerikonok, Műveletközpont és Képernyő. A Windows Biztonsági Központ át lett nevezve Műveletközponttá, ami a rendszer biztonságáért és a karbantartásáért felelős.

A tálcán látszanak a legjelentősebb látványbeli változások, ahol a Gyorsindítás eszköztár össze lett olvasztva a tálcán megjelenő programokkal, így létrejött a Microsoft által elnevezett „Superbar”. Ez a funkció lehetővé teszi a gyorslistát, így gyorsabbá téve a fontos feladatok elérését. Az átalakított tálca engedélyezi a tálcagombok szabad átrendezését is.

A kiadott képernyőképeken látható az egyik új funkció, a ‘Peek’. Ez egy gyors módszer arra, hogy az összes látható ablak átlátszó legyen, így láthatóvá tehető az asztal. A Microsoft szóvivője azt mondta, hogy ez a funkció azoknak lesz a leghasznosabb, akik gyorsan meg szeretnék tekinteni az asztalukon megjelenő híreket.

A Windows Vistával ellentétben az ablakok szélei és a tálca nem lesz fekete teljes képernyős módban, ha a Windows Aero felületet használjuk. A Windows 7-ben az ablakok szélei ilyenkor is áttetszőek lesznek.

A fejlesztők számára a Windows 7 tartalmaz egy új hálózati API-t, ami támogatja a SOAP alapú webszolgáltatások fejlesztését gépi kóddal. Új funkciók lettek beépítve, hogy rövidítsék a programok telepítési idejét, csökkentsék az UAC kérdéseket, egyszerűsítsék a telepítő csomagok fejlesztését és javítsák a nemzetközi támogatást az új Kiterjesztett Nyelvi Szolgáltatások API-val.

 

A Windows 7 az alábbi kiadásokban jelent meg:

  • Windows 7 Starter – csak netbookokra és notebookokra előtelepítve, korlátozásokkal.
  • Windows 7 Home Basic – fejlődő országokban.
  • Windows 7 Home Premium – otthoni felhasználásra.
  • Windows 7 Professional – professzionális és üzleti célokra.
  • Windows 7 Enterprise – nagyvállalatoknak mennyiségi licenccel.
  • Windows 7 Ultimate – a legbővebb kiadás, az összes funkcióval.
  • Windows Thin PC – egy Windows 7-re épülő új rendszer régi gépekre, nagyvállalatoknak mennyiségi licenccel.
  • Windows 7 N változatok – ezek fentiek közül mindegyikből megjelent. Ezek nem tartalmaznak Windows Media Playert és Windows Media Centert.

 

A Windows 7 ajánlott gépigény
Processzor 1 GHz (32 és 64 bites rendszernél is)
Memória (RAM) 2 GB
Videokártya DirectX 9.0 képes
Grafikus memória 128 MB (A Windows Aero felülethez szükséges a WDDM támogatás), ám jobb teljesítmény érdekében érdemes 256 MB-osat használni
Szabad terület 16 GB minimum, 40 GB ajánlott
Egyéb meghajtók DVD-ROM
Audió Audiokimenet

 

EREDETI Windows ISO letöltése (eredeti Windows kóddal):Microsoft Windows 7 letöltése

Fájl mérete: ismeretlen Fájl neve: ismeretlen Licensz: Freeware

Letöltés
Méret: ismeretlen


Mutass többet: hasonló programok
Mutass többet:  Rendszer és segéd programok

Szólj hozzá

Az E-mail címed nem publikus.Kötelező kitölteni *

Érdekesek lehetnek:

CCleaner 5.50 letöltés

A Windows operációs rendszer működését optimalizálja az ingyenes szoftver a rendszerben ta…